torstaina, lokakuuta 26, 2006

Ilmavoimiemme hakaristi tunnuksena innoittaa yhä uusia sukupolvia ryssäläisyyden vastaiseen taistoon. Eläköön suomalainen hakaristi sivistyksemme tae


Seppo Lehto: Ilmavoimiemme hakaristi tunnuksena innoittaa yhä uusia sukupolvia ryssäläisyyden vastaiseen taistoon. Eläköön suomalainen hakaristi sivistyksemme tae


-
Seppo Lehto: Vähemmistövaltuutettu Rainer Hiltunen on helvetin tyhmä vähemmistövaltuutettu. Hakaristin ja punalippujen suhteen syytä pitää tietyt arvot ja tosiasiat selvillä

Tamperelainen Seppo Lehto: Merkillepantavaa on että maa on täynnä turhaakin turhempia ryssäläisiä viranomaisia kihlakuntien syyttäjistä valtakunnansyyttäjävirastoa myöden, jotka kiihottuvat milloin mistäkin. Voiko turhempaa kiihottumista ja virka-ajan käyttöä olla kuin turkulaisen vähemmistövaltuuttu Rainer Hiltunen ja hänen virkapelleilynsä hakaristilipun suhteen?

Eikö silvotun tynkä-Suomen kilvan toinen toistaan idioottimaisemmat viranomaiset tunnista omia kansallisia tunnuksiamme, vaan kiihottuvat kansakuntaamme iät ja ajat yhdistäneistä kansakunnallisista tunnuksista?

Ohessa tunnettu ilmasotakoulun lippu, minkä olennaisin vapaudensymboli on hakaristi, josta viimeksi kiihottui syksyllä ranskalaiset komupetterit ja Le Monde-lehti.

Voitaneen seuraavaksi kysyä koska viranomaiset ottavat tarkasteluun punalippujen heiluttelijat? Kyseessähän on mitä verisin lippu, jota on käytetty myös kansakuntaamme vastaan Neuvostoliiton hyökätessä talvi- ja jatkosodassa alueillemme.

Seppo Lehto Tampere kansakunnan historiallinen sanansaattaja
Pro Hitler-museo Lenin-museon sijaan Tampereelle

PS: Ehdotan kansakunnallisessa Patrioottiradiossa http://free.ipdz.com/patriootti/ kuten muissakin tiedotusvälineissä toimivia kansallisia tahoja ottamaan esille näitäkin asioita
------
Viite: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1256571


Hakaristilippu ikkunassa ei ollut rikos
IS 26.10.2006 13:08

Hakaristilippu asunnon ikkunassa ei poliisin ja apulaisvaltakunnansyyttäjän mielestä ollut rikollista kiihotusta kansanryhmää vastaan.

Nuoripari oli pitänyt ikkunassaan lippua omien sanojensa mukaan tavallisena verhona ikkunan edessä. Heidän mukaansa lipun ripustaminen ei ollut minkäänlainen mielenilmaisu.

Poliisi tutki tapausta, mutta lopetti esitutkinnan todeten, ettei ikkunassa ollut tapahtunut mitään rikollista.

Vähemmistövaltuutettu Rainer Hiltunen pyysi kihlakunnansyyttäjää toimimaan asiassa. Hiltusen kirjoitus ohjattiin suoraan Valtakunnansyyttäjänvirastoon.

Hiltunen korosti, että kiihottaminen kansanryhmää vastaan voi tapahtua, vaikka tekijä ei toimisi tarkoitushakuisesti. Vähemmistövaltuutetun mukaan rikoslain tunnusmerkistö täyttyy, koska kansallissosialististen symbolien esittämistä isolla lipulla voidaan pitää uhkaavan viestin levittämisenä.

Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske katsoi, että lipun laittaminen ikkunaan olisi voinut täyttää rikoslain tarkoittaman uhkausviestin levittämisen tunnusmerkit.

Lippu oli kuitenkin nähtävissä vain talon sisäpihalla, ja se sai näin melko pientä huomiota. Kalske päätyi siihen, ettei hakaristilippu ollut kiihottamista.

Kansallissosialististen symbolien käyttö tai pitäminen esillä eivät ole Suomen laissa rangaistavia tekoja. (STT)

-------------------