maanantaina, lokakuuta 31, 2005

Finnish svastika airforses are going to help french against riots in Paris?


Finnish svastika airforses are going to help french police against african riots in Paris?

KARJALA TAKAISIN = ALL OCCUPIED TERRITORIES BACK TO FINLAN ja neekerit ymv:t somalit takaisin Afrikkaansa loisimaan!Ulkoasiainministeriön erillislausunnollaan hyväksymät tavoitteemme:

Yhdistyksen nimi:

Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.

Sääntöjen 2 §:stä Tarkoitus ja toiminta:

1. Vaadimme tunnettujen ja tiedettyjen "neuvostopartisaanien" luovuttamista Suomeen tuomioharkintaa varten epäillyistä sotarikoksistaan Suomea ja suomalaisia kohtaan.

2. Vaadimme Suomelta ryöstettyjen ns. sotakorvausten eli ryöstösaaliin takaisinmaksatusta kaikkine pääomineen ja laillisine korkoineen, sekä miehitettyjen alueidemme palautusta välittömästi ja siinä yhteydessä 14.10.1920 Tarton rauhansopimuksen uudelleenratifioimista kaikkine artikloineen.

3. Vaadimme Moskovan alueen edustajilta eli Kremlin hallinnolta täysimittaista sotakorvausrahastojen synnyttämistä, siinä mittakaavassa kuin mitä Saksa ja Itävalta ovat tehneet toisen maailmansodan jäljiltä.

4. Vaadimme Tsetsenian kansanmurhaan 1994-1996 ja vuodesta 1999 uudelleen käynnistetyn kansanmurhan ja joukkotuhon Moskovan Kremlin hallinnon vastuullisia kuten esim. Vladimir Putinia Haagiin syytettäviksi samoilla perusteilla, kuin Slobodan Milosevicia esikuntineen. Viittaamme mm. Jelena Bonnerin lausumiin Timo Hämäläisen artikkelissa "SIVUSILMIN" HS:ssa 1.3.2001 s.B7: "Jelena Bonner ja Venäjän demokratia": "Uuden Venäjän suurin turmio ja häpeä ovat kaksi Tsetsenian sotaa ja Tsetsenian kansan tosiasiallinen kansanmurha". Mahdollisuuksien mukaan pitää Tsetsenialle taata sen kansalliset rajat sen mukaan mitä ne olivat ennen Stalinin hirmutöitä ja etnisiä karkoituksia 1940-luvulla, sekä korvauksia ko. silloisista ihmisoikeusrikoksista nykyiseltä Moskovan oblastin eli alueen Kremlin hallinnolta vähintään samassa mittakaavassa, kuin Saksa on maksanut Kolmannen Valtakunnan vainokohteille ja heidän omaisilleen.

5. Kremlin hallinnoimat ulkomaiset rahavarat ja sijoitukset vaadimme jäädytettäviksi, kunnes sitova poliittinen ja juridisesti pätevä sopimus on tehty korvausrahastosta eri kansallisuuksien hyväksi vastaavallalailla, kuten ns. Kolmannen Valtakunnan ajan pakkotyöläisille v. 1999. Neuvosto-Venäjän perikunta ei ole maksanut vielä mitään sotarikoksistaan ja miehityksistään, vaan on päätynyt tekemään uusia Tsetseniassa.

6. Kulttuuriperinnön vaaliminen tuleville sukupolville kokonaisessa ja ehyessä Suomessa, samoin kuin muillakin Kremlin rikoksista kärsineillä kohteilla ja kansoilla ilman leninismi-stalinismin ja isovenäläisyyden rikosten hyväksyntää ja miehitystä.

Yhdistyksen puheenjohtaja Seppo Lehto
Penttilänkatu 12D15
332820 Tampere
silvottu tynkä-Suomi

Viitteet:
Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13
Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193

3 kommenttia:

Askinstoo kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Seppo Nevala Supon päällikkö & ex-Stasi-Sorsa kirjoitti...

Siteeraamme suurta johtajaamme Seppo Lehtoa:)

Hakaristi kaikissa muodoissaan ja sen asema Suomen virallisissa tunnuksisa noussut esiin Le Mondessa

Hakaristi- ja stasilista-siasta näkyy olevan kuvaraportti myös oheisilla Supon päällikköä esittelevillä http://sepponevala.blogspot.com/ sivuilla

Hakaristejä on eri muodoissaan käytetty jopa dildoina, joten turha siinä on saivarrella mitenkä päin ne on kallellaan.

http://hakaristi.blogspot.com/

Seppo Lehto kansakunnallinen hakaristiasiamies ja aluepalauttaja Tampereelta

PS: Ne jotka puhuvat "natseista" niin voisivat puhua kristityistä "vääräuskoisina barbaareina" ja ryssistä "untermenchen", jotta syntyisi ko. kirjoittajien taustoista kunnon mielikuva;)?

katpa kirjoitti...

Neat site. I will be back to look again.

Visit my make money doing online survey site if you are interested. Find the make money doing online survey you were looking for.